Civil Construction söker projektingenjörer

Vi fortsätter att expandera

Som projektingenjör kommer du arbeta nära arbetschefen och stötta hen i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med bla. löpande ekonomiuppföljning, anbudsarbete, planering och styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. 


Ditt stöd till produktionen kommer att värderas högt och du kommer att ha ett tätt samarbete med bland annat platschef och arbetsledare. Vi utgår från våra kontor i Malmö och/eller Helsingborg men arbetar också mycket ute på plats hos våra kunder.

Vi erbjuder en familjär arbetsmiljö med trevliga kollegor som tycker det är roligt att jobba. Vi ser oss som moderna och nytänkande vad gäller både teknik och arbetsmetoder. Bra förmåner och en bra ekonomisk kompensation för det arbete man lägger ner ser vi som en självklarhet.

Tycker du det är roligt att arbeta i mindre arbetsteam i högt tempo och är öppen och lyhörd kommer du passa in hos oss helt perfekt. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av olika produktioner sedan tidigare men vi ser inte det som ett krav.


Snabbfakta
Tjänst: Projektingenjör
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Sökt jänsten genom formuläret här under. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök jobbet
Direktkontakt

Kontakta oss gärna, här under hittar du kontaktuppgifter till någon av våra medarbetare.

Johan Jonsson

VD

Johan arbetar som VD på Civil Construction

Senaste från Civil Construction

23 maj 2022

BRF Stockrosen rullar på

Arbetet med marken till Brf Stockrosen går framåt. Vi nu dragit i gång med VA förläggning med dag-, vatten- och spillvattenledningar till alla husen.

16 maj 2022

Markentreprenaden i Sunnanå fortskrider

Arbetet med de 30 000 kvm mark i Sunnanå går framåt i rask takt. All terrassering är klar och vi har påbörjat schaktning och grundläggning.

3 maj 2022

Civil Construction söker projektingenjörer

Vi fortsätter att expandera! Just nu söker vi en ny projektingenjör.