Civil Construction lägger grunden för en ljus framtid

Civil Construction agerar inom entreprenad - och anläggningsbranschen. Vårt mål är att vara det självklara valet för professionella beställare inom privat och kommunal sektor i södra Sverige.

Vi ser oss själva som det moderna och utåtriktade entreprenadföretaget som inte bara tar ansvar utan också bjuder in våra kunder till delaktighet, på deras villkor. Vi ser oss som professionella men samtidigt familjära, både utåt och inåt.

Vi brinner för att vara en del i samhällsutvecklingen och älskar att bidra med kunskap och utförande inom våra expertisområden. På så vis kan vi vara med och lägga grunden för en ljusare och bättre framtid.

Civil Construction har huvudkontor i Malmö

En framgångssaga i tre akter

1988

Ett företag som banar vägen

ABM startas av Johans far. Detta lägger grunden för vilken yrkesväg Johan väljer som ung.

2019

Det stora steget

Efter många år som anställd bestämmer sig Johan att säga upp sig och i stället använda sina kunskaper i egen regim. Han startar entreprenadföretaget ABM syd.

2021

Civil Con ♥ PowerHeat

Efter första mötet med Powerheat Holding klickar det direkt och födseln av Civil Construction är ett faktum. Som dotterbolag till Powerheat Holding går allt av bara farten och på mindre än ett år har Civil Construction slagit sig in på marknaden som en spelare att räkna med.

Lediga tjänster→

Senaste från Civil Construction

24 nov 2021

Markarbeten till nybyggnation, BRF Svävaren

I början på förra veckan drog vi i gång arbetet med markentreprenaden till vad som ska bli Simrishamns nya land och vattenmärke, BRF Svävaren.

1 sep 2021

Projekt Päronlunden

I västra Ingelstad ska vi sköta markentreprenaden till ett nytt bostadsområde som ska ta form under 2021/2022.

17 aug 2021

Markentreprenad till byggnadsprojekt i Skegrie

Vi har fått i uppdrag att tillhandahålla markentreprenaden för nybyggnationen av BRF Slätten i Skegrie.