Markentreprenaden i Sunnanå fortskrider

Arbetet med de 30 000 kvm mark i Sunnanå går framåt i rask takt.

All terrassering är klar och vi har påbörjat schaktning och grundläggning för alla plintar till byggnaden. VA läggning med dag och spillvatten börjar också komma på plats.

”Vi har haft tur med vädret under mars och april. Vi har knappt behövt anpassa oss för något regn, vilket gjort att vi kunnat jobba på i ett bra tempo.” - Johan Jonsson, arbetschef

Just nu har vi 3 maskinister och 5 yrkesarbetare på plats som kommer se till att allt är förberett för montage av stommen till byggnaden, som kommer i slutet av maj.

I slutet av maj är vi klara för denna gång och kommer tillbaka efter sommaren när stommen är på plats. Då kommer vi bla. hyvla grusbädden inne i byggnaden och förbereda för betonggjutning av golv.


Fler bilder

Direktkontakt

Kontakta oss gärna, här under hittar du kontaktuppgifter till någon av våra medarbetare.

Johan Jonsson

VD

Johan arbetar som VD på Civil Construction

Senaste från Civil Construction

23 maj 2022

BRF Stockrosen rullar på

Arbetet med marken till Brf Stockrosen går framåt. Vi nu dragit i gång med VA förläggning med dag-, vatten- och spillvattenledningar till alla husen.

16 maj 2022

Markentreprenaden i Sunnanå fortskrider

Arbetet med de 30 000 kvm mark i Sunnanå går framåt i rask takt. All terrassering är klar och vi har påbörjat schaktning och grundläggning.

3 maj 2022

Civil Construction söker projektingenjörer

Vi fortsätter att expandera! Just nu söker vi en ny projektingenjör.