Artikel

Träffa Johan – Johan berättar hur det är att vara VD

Du har arbetat inom entreprenadbranschen länge – Berätta var du kommer ifrån?

Min pappa har haft entreprenadföretag så länge jag levt.

På högskolan läste jag Väg och Vatten som ledde vidare till anställning på Skanska 2008. Där arbetade jag i många år och fick möjlighet att arbeta i många olika roller. Från arbetsledare till projektchef med både små och stora projekt.

Det ena ledde till det andra och 2019 hoppade jag av min anställning och startade mitt eget anläggningsföretag som jag drivit sedan årsskiftet 2019/2020.

Vad tycker du är roligast med att vara VD på Civil Construction?

Det roligaste är att få bygga sitt eget och vara med att utforma bolaget. Både i strukturer och personal. Vara med att utveckla människor, anbudsarbete, och driva utvecklingen i bolaget.

Vad är ditt mål med Civil Construction?

Jag ser att vi ska vara en aktör på den lokala marknaden att räkna med. Vi ska vara med och utmana dem större aktörerna genom ett modernt och familjärt synsätt. Men det är viktigt för mig att fortfarande behålla den familjära och personliga känslan i bolaget.

Vad är din största styrka?

Driven och målmedveten men även en lagspelare, skulle jag säga. Som ledare är jag lätt att ha att göra med och lätt att kommunicera med.

Direktkontakt

Kontakta oss gärna, här under hittar du kontaktuppgifter till någon av våra medarbetare.

Johan Jonsson

VD

Johan arbetar som VD på Civil Construction

Senaste från Civil Construction

23 maj 2022

BRF Stockrosen rullar på

Arbetet med marken till Brf Stockrosen går framåt. Vi nu dragit i gång med VA förläggning med dag-, vatten- och spillvattenledningar till alla husen.

16 maj 2022

Markentreprenaden i Sunnanå fortskrider

Arbetet med de 30 000 kvm mark i Sunnanå går framåt i rask takt. All terrassering är klar och vi har påbörjat schaktning och grundläggning.

3 maj 2022

Civil Construction söker projektingenjörer

Vi fortsätter att expandera! Just nu söker vi en ny projektingenjör.