Vi söker projektingenjörer

Vi fortsätter att expandera

Som projektingenjör kommer du arbeta nära arbetschefen och stötta hen i det dagliga arbetet. Du kommer arbeta med bla. löpande ekonomiuppföljning, anbudsarbete, planering och styra projekt mot uppsatta mål avseende säkerhet, kvalitet och lönsamhet. 


Ditt stöd till produktionen kommer att värderas högt och du kommer att ha ett tätt samarbete med bland annat platschef och arbetsledare. Vi utgår från våra kontor i Malmö och/eller Helsingborg men arbetar också mycket ute på plats hos våra kunder.


Vi erbjuder en familjär arbetsmiljö med trevliga kollegor som tycker det är roligt att jobba. Vi ser oss som moderna och nytänkande vad gäller både teknik och arbetsmetoder. Bra förmåner och en bra ekonomisk kompensation för det arbete man lägger ner ser vi som en självklarhet.


Tycker du det är roligt att arbeta i mindre arbetsteam i högt tempo och är öppen och lyhörd kommer du passa in hos oss helt perfekt. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av olika produktioner sedan tidigare men vi ser inte det som ett krav.

Snabbfakta
Tjänst: Projektingenjör
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Söktjänsten genom formuläret här under. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök jobbet
Drivator Equity gruppen består av ett flertal produktionsbolag som bedriver verksamhet nära lokala marknader med fokus på sydvästra Sverige.

Direktkontakt

Kontakta oss gärna, här under hittar du kontaktuppgifter till någon av våra medarbetare.

Johan Jonsson

VD

Johan arbetar som VD på Civil Construction

Vi söker kontinuerligt personal

Se samtliga lediga tjänster →

Vår Personalpolicy

För oss är delaktighet grunden till en bra arbetsmiljö. Ett fungerade arbetsmiljöarbete innebär att alla våra medarbetare involveras och görs delaktiga i besluten. Vi arbetar på stora byggarbetsplatser där arbetsmiljörisker måste prioriteras. Där blir det extra viktigt att både våra medarbetare och underentreprenörer tar ett gemensamt ansvar för att säkerställa en trygg och säker arbetsplats.

Läs mer →

Senaste från Civil Construction

28 mars 2024

Falsterbo Golfklubb börjar ta form

Härom veckan blev vi klara med grundläggningen till Falsterbo GK:s nya klubbhus.

19 dec 2023

Tack för i år!

Nu närmar sig julen igen och vi vill ta tillfället i akt och önska alla en riktig god jul och ett gott nytt år!

1 nov 2023

LSS boende och dagverksamhet i Slusås

Vi har under sensommaren och hösten arbetat med nybyggnationen av LSS boendet i Slusås, Helsingborg.